Please enable JS

Foredragsholdere


Hans Geelmuyden 500x500

Hans Geelmuyden

Senior partner i Geelmuyden Kiese

I tillegg til å være senior partner og sjef i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese er Hans Geelmuyden også en kjent inspirator og debattant.

lnke500x500

Arne Fredrik Lånke

Markedsansvarlig energi til fornybar transport Rambøll Norge AS

Arne Fredrik jobber i Rambøll Norge med utarbeidelse av strategier og planer for produksjon, distribusjon, overføring og forbruk av energi.

ewrness500x500

Eirik Wærness

Senior Vice President og Chief Economist i Statoil

Eirik Wærness har bred erfaring fra både Finansdepartementet, akademika og den private sektoren. Han har variert spesialkompetanse, innen blant annet energiøkonomi, makroøkonomi, skatteanalyse, bedriftsstrategi, investeringsanalyse m.fl.

Sindre

Sindre Finnes

Fagsjef i Norsk Industri


OLeistad500x500

Øyvind Leistad

Utviklingsdirektør i Enova SF


Øyvind Leistad ble ansatt i Enova som seniorrådgiver i 2005 og ble to år senere direktør for energiproduksjon. I 2013 gikk han til stillingen som direktør for programutvikling og drift. Leistad er utdannet ved Norges Landsbrukshøgskole innen investering og finansiering og har tidligere arbeidet i Olje- og energidepartementet, med blant annet forvaltning av ulike virkemidler relatert til stasjonær energiforsyning og fornybar energi, og energieffektivisering spesielt.osmundsen web500x500

Tor Morten Osmundsen

Administrerende direktør i Skangas AS


Tor Morten Osmundsen er siviløkonom med 30 års leder- og internasjonal erfaring fra Statoil (6 år), ABB (Norge og utlandet 11 år) og Laerdal Medical (11 år), der han var administrerende direktør i perioden 2006-12. Siden 2013 har han vært administrerende direktør i Skangas AS.