Please enable JS

Priser og praktisk informasjon

Konferanseavgift er NOK 3.450,- eks.mva. pr. dag pr. deltaker. 

Konferanseavgiften dekker:

  • konferansedeltakelse
  • pauseservering 
  • lunsj 
  • sosial samling i utstilling
  • Gassamling/Minglemiddag

 

Det gis 10 % rabatt til medlemsbedrifter i Energigass Norge og deltakere fra partnere i Stiftelsen Gasskonferansen i Bergen.

Ved samtidig påmelding og lik fakturaadresse for flere enn 2 fullt betalende deltakere gis det 30% rabatt på konferanseavgiften fra og med deltaker nr. 3. Rabattene kan ikke kombineres.

Ved påmelding kan man velge faktura eller kredittkort som betalingsmåte.

Ved avmelding etter 17. mars må deltakeravgiften betales i sin helhet. Avmelding må skje skriftlig til teknisk arrangør. Det er mulig å sende en kollega dersom man blir forhindret. Ta kontakt med Lene Vikre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. /916 94 214 dersom dette er aktuelt.

 

Hotellreservasjon

Bestilling på hotell Bristol gjøres online ved påmelding til selve konferansen. Standardrom inkludert frokost NOK 1.645,- inkl.mva. pr. natt for enkeltrom og 1.945,- inkl.mva pr. natt for dobbeltrom. Hotellet gjøres opp direkte ved avreise. OBS: Vi kan ikke garantere overnatting ved påmelding etter 4. mars 2017. 

 

Utstilling

Ønsker du å profilere ditt selskap og deres produkter mot beslutningstakere hos aktørene i nedstrøms gassbransje i Norge? Da er vårt utstillingsområde under konferansen en utmerket anledning.

Utstillingsområdet vil være nært knyttet til konferansen og det er lagt opp til at den skal besøkes før konferansestart, i alle kaffepauser, under lunsj og i løpet av de parallelle sesjonene.

Det at ulike aktører får muligheten til å vise nye bruksområder og ny teknologi, er en viktig del av Den Norske Gasskonferansen. Kontakt Kristoffer Relling hos Possibility AS på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 481 75 479 for mer informasjon vedr. utstillingen.

Betingelser og reglement for utstillingen kan du laste ned her.